Tuesday, July 5, 2011

MTV OhsEm!!!

Assalamualaikum,

Untuk beberapa hari yang aku rasa tension nie, aku pun didedahkan dengan my BFF sorang nie untuk mencuba nasib. Ini bukan cuba nasib pe tau. Ini untuk mendapatkan tiket ke MTV World Stage Live kat I-City. Wahh.. Giler Ohsem ler tuu..hehe

So bile aku tension je, aku pun pergi jela kat laman web tuu sebab aku nak dapatkan free tiket. Serius susah dowh. Sebab ini semua bergantung pada nasib. Kalau nasib kau orang baik, dapatlah bukak kotak yang ada tiket tuu tapi itu semua belum tentu lagi. Kalau dah dapat page tuu, korang kena isi and click send cepat-cepat. Line internet kena pastikan laju la kan kalau takk, memang haram jadah. Aku penah kena. Isi-isi semua tapi tak dapat tiket sebab lambat and ada orang lagi laju dari aku. Hahaha...


Bile aku try and try and try tah bpe ratus kali, akhirnya mengena gak tapi melopass. Macam aku cakap tadi, aku lambat sikit je dah ada orang lain dapat. Tak ada rezekikan. Nak buat macam mana. Hehe.. So aku try and try and try dengan perasaan blur sambil dengar lagu Beast - Special untuk mendapatkan semangat and sebagai sumber inspirasi konon ler kan. hehhe.. Last2 aku dapat lagi beb. Dengan kuasa veto aku menaip dowh... Dan AKU MENANG 2 Tiket!!! Hahahahah. Serius aku gembira betul hari nie even aku stress gak lah kan nak menang tuu. Hehe..(tengok ler bukti aku menang. Jangan jeles nyah..Hahaha)



Yes...Sekarang aku nak pergi click lagi sebab aku nak menang lagi banyak tiket. Boleh aku ajak ramai-ramai pergi sana nanti. Heheh... Jom ler click kt MTV Page... =)

6 comments:

fhmk-- said...

yoseob junhyung dongwoon HAHAHAHAHAHA nak satuuuuu ♥

Princess^of^Hemp said...

hahaha...gembira giler aku dpt nie..hehe...tp pkwe aku xkasi nk g la...n nk g sne mcmne lau naik public transport?

fhmk-- said...

hahaaha misti die jeles gf die nak jumpe yoseob XDDDD i-City ni jauh laa xde public transport rasenye. naik ktm pun xsmpai sne kot, nti aku cek peta konpius aku jalan gi sane.

Princess^of^Hemp said...

hahaha..myb kot...tp nk g gak...hehe...xpenah seumur hidup aku g konsert..hehe..g Jom Heboh pun xpenah. Ni mmg giler jakun nieh...hahaa...

Mmg xde..nk g pun kne naik teksi..susah n mhal la..

fhmk-- said...

super junior super show 3 paling best <3 <3 kyuhyun dok depan aku waaaaaaaaahahahaaha

Princess^of^Hemp said...

hahaha.... aku kureng sket minat skrg lepas org yg aku suke dh kuar..=(

So skrg fokus on Beast...hahhaa