Friday, July 20, 2012

BEN ASHAARI : RAMADHAN 2012 /1433H

Assalamualaikum dan Hi,


BEN ASHAARI
tekan banner untuk join

Alhamdulillah seperti semua yang sedia maklum esok akan mulanya jelajah Ramadhan kita. Sambil itu, aku pasti ramai yang suka nak berkongsi kan? Kongsi apa? Ala, kita berkongsi pendapat dan bertukar link sambil merapatkan silaturahim antara kita... ce ce ce


Well, cantik kan header Abang ben yang terbaru ni? Meletoppsss... hehehe...


So, Abang Ben yang tetiba dilantik menjadi lawyer yang kureng bertauliah ini mengatakan kita kena bagitau kenapa korang nak kawan dengan kita.. Amboi...manjanya... =)


Bagi aku senang sahaja, korang boleh tengok older entries dari aku dan kenali aku dari situ. Terpulang nak jadi member blogger aku atau tidak sebab kita tak boleh paksa orang suka dengan kita kan? Even Mak Jemah pun duk membebel kalau member kaki gosip dia memilih orang nak kautim. Apa cer??


Kalau nak bertukar link, boleh sahaja komen di bawah ni ye... Thanks... papai... *lambai tangan lelaju 







nota kaki: ramadhan sudah menjelma, semoga kita kekal bersama..insyallah

43 comments:

Cioccolato World said...

ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ?

http://www.dieyaworld.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

AyueJean said...

Salam Ramadhan......
Jom tukar link....
Kamu dah masuk dalam bloglist saya dah... =D

http://ayuejean.blogspot.com/2012/07/segmen-ben-ashaari-bloglist-ramadhan.html

Ohsenyum said...

Berminat nak tukar link tak??.....

http://ohsenyum.blogspot.com/2012/07/segmen-ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

Mieya Atiera said...

Anda berminat menukar link dengan saya :)

http://budakshumort.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

kechixx hussain said...

ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ?

http://kechixx.blogspot.com/2012/07/segman-ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

Faqihah Husni said...

Salam Ramadhan! :)
Berminat nak tukar link dengan saya tak? Kalau YA, comment di entry saya ya..

http://www.faqihahhusni.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

Rahmah Ram Ram said...

as salam...

kita bertukar link nak tak? Selamat Berpuasa...

http://bla-bla-blub-blub.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

MISS Z BERCELOTEH said...

Salam Ramadhan :)

ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ?

http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

Haziyatul Najihah Hasin said...

ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ?

http://haziyatulnajihah.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

E Y C H A said...

SALAM PERKENALAN :)

ANDA BERMINAT UNTUK BERTUKAR LINK BERSAMA SAYA?
http://norafesa.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

Kesuma Angsana said...

gd luck yer

Yumida said...

JOM MENUKAR LINK BERSAMA SAYA

Blog anda SUDAH dimasukkan ke dlm senarai Bloglist saya RAKAN BLOGGER RAMADHAN 2012

http://umikasum.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

GBM said...

Anda berminat utk menukar link bersama saya?

http://terbangdisyurga.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

Cik Sue said...

ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ?

http://ciksuesaari.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

syarmimi said...

ANDA BERMINAT UNTUK MENUKAR LINK DENGAN SAYA?
Jemput ke blog mimie. 

http://mymyadecerita.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

fiza said...

Anda berminat utk menukar link bersama saya?

http://sharingiscaring-fiza.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

fAtrinA said...

Anda berminat utk menukar link bersama saya?
http://www.fatinarinabdullah.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

Ayiesha Sani said...

Anda berminat untuk menukar link dengan saya?
http://ayieshasani.blogspot.com/2012/07/segmen-ben-ashaari-bloglist-ramadhan.html

Natasha said...

Salam Ramadhan. Done follow.
ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA?
dr segmen:
http://anzulnashome.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-bloglist-ramadhan-2012-1433h.html

nadia farhana said...

berminat tukar link dengan yaya ??
http://yayaonly.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html
nice blog :)

Mizzs Ninie said...

Done letak nama awak dalam list Ramadhan saya. Cek di sini -> http://mizzsninie.blogspot.com Tolong letak nama saya dalam bloglist Ramadhan awak jugak ye. Thanks

Solehah Shamsuddin said...

“ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA?“

http://solehahshamsuddin.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

Ohh Azza said...

salam ramadhan , berminat tak bertukar link dengan azza ? :)

http://zaza96.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

Misz Mieza said...

ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA?

YES or NOT, please answer me HERE k! ^_~

Misz Mieza said...

ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA?

YES or NOT, please answer me HERE k! ^_~

KhaiRul Azmi said...

Datang dari segmen yang sama
Anda berminat bertukar link dengan blog saya?
http://ciffahmimalomuchacha.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

Ikmal said...

Assalam, sudi tak tukar link dengan saya... hehehe

Saya dah letak Link kamu di bloglist saya

http://ikhwanmencarinurillahi.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

adrian aizat said...

ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ?
http://adrianaizat.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

Pka Rahim said...

hi..
anda berminat utk bertukar link bersama saya..??

http://pkaemerald.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

Nur Zafirah said...

ANDA INGIN MENUKAR LINK DENGAN SAYA?

JOMM! SELAMAT BERPUASA!!

Hisham Mohamad said...

Salam Ramadhan..

“ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ? “

http://saljuhumairah.blogspot.com/2012/07/segmen-ben-ashaari-bloglist-ramadhan.html

Syaz Blackrose said...

Awak berminat utk menukar link bersama saya x?

http://4i5y4tuberose.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-bloglist-ramadhan-2012-1433h.html

maaf lambat internet problem.. harap masih diterima
salam ramadhan

Muhammad Noor Firdaus BIn Haji Bashah said...

Assalamualaikum....

“ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ? “

http://iskandarx-society.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

\\ Izzah // said...

Jom tukar link dengan saye ! Dah letak link awak , pastikan letak link sayee , heeee ,
>> http://rahasiabelogaku.blogspot.com/2012/07/segmen-ben-ashaari-bloglist-ramadhan.html

Cik Jajika said...

thanks semua...sudah letak dalam list..kalau ada yang tertinggal sila bagitau k.. =))

Ayiesha Sani said...

sudah berada di bloglist sy..

Ohh Azza said...

done linking too ^^

Natasha said...

tq. sy pun da update awk dlm bloglist..
htpp://anzulnashome.blogspot.com/

Mohd Lokman Bin Ramli said...

Assalamualaikum, maaf lambat invite..

ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ?

http://lokmanramli.blogspot.com/2012/07/rakan-blogger-ramadan-2012.html

Muhammad Noor Firdaus BIn Haji Bashah said...

Assalamualaikum....

“ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ? “

http://iskandarx-society.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

Blog Anda dah Ada Dalam Blogroll saya.:)

Ini Blog saya yang lain

fAtrinA said...

updated!
http://www.fatinarinabdullah.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

UmmiAbi said...

Ummi dah folo..Maaf ye, ummi baru nak jejak...Tenet problem.
Ummi nak tanya, Sudikah bertukar link dgn ummi?Jawap k..hehe.
Blog awak ummi dah msukkan dlm bloglist blog ummi:)
Terima kasih ye..
http://nukilanummiabi.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

Mimie said...

ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ?

http://mi2-bluebird.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html