Tuesday, August 7, 2012

Giveaway Kad Raya Cik Jajika (Speeding)

Assalamualaikum dan Hi,




Yay...dah nak raya... Korang dah baca tajuk dekat atas. Speeding yang dimaksudkan bukanlah speeding main lari lelaju pusing satu kampung. Oh..bukan bukan. Sila fokus apa yang ingin disampaikan ini. 


Ini giveaway yang agak pantas tau. Sila beri perhatian seribuempatpoluh peratus tau tau...


Lagi 2 minggu nak raya so aku nak bagi kad raya spesel dengan sedikit sumbangan.. Tak banyak maybe duapoluhsen atau limapoluhsen... ekkeke... gurau je. 


Senang saja kalau korang nak.


Maximum 15 orang yang terpantas akan dapat. Minimun tak kisah. Maksudnya minimum sorang jela kot..kekee... Ikhlas dari hati sebab kad raya ini dibuat khas tau. Seyes tak tipu. Sila percaya. Ini tengah bikin bagi comels dan cantik serta ensem untuk korang.


Apa tunggu lagi? Komen dekat bawah dan sila tinggalkan cara untuk hubungi korang dengan pantas. Sebab nak inform dan nak mintak details semua. Bagi no hp bahaya pulak kan? So bagi email ker? Janji nak cepat. Tajuk pun speeding k. Tak ada blog pun tak apa. Janji boleh contact korang sepantas kilat..ekekke


Sila jangan terkejut baca tarikh tutup tau. Tarikh tutup Giveaway Kad Raya Cik Jajika adalah ESOK, 8hb OGOS 2012!!! Ye... eh, tarikh tutup sama dengan para pemenang giveaway ramadhan la pulak kan? Hah, sebab itu nak cepat. nak pos kat korang cecepat... hehe... Minggu ni boleh pos. next week dah boleh dapat.. yay..


Jom join.. =)






nota kaki : ada ke yang nak join... ???

22 comments:

Cik Bunny said...

nak kad raya! =D
imafahima@yahoo.com

XxFaraizatii2NdxX said...

nak nak ! :) hhe

-> akubudakskemaa@gmail.com

Cik Jajika said...

Ok..nak antar email ni...cepat tengok email..huhu

MiszSpecky said...

yeah!! kad raye...da lme xdpt kad raye

liyanaadilla@gmail.com

Cik Jajika said...

Sudah sent email misz specky... =))

Yana Aina said...

yana nk kad raya ^^

yanayien@hotmail.com

Cik Jajika said...

dah email yana... =)

SyUhAdA said...

nak2..

nie emel syu..syuhadasalleh@gmail.com

Cik Jajika said...

Akan email sekarang..!! =)

~capital N~ said...

NAK, NAK...

nadh_diya@yahoo.com

Cik Jajika said...

Dah email td...cepat balas... =)

sitikadhijah said...

saya nak jugak!!!

sitikadhijah27@gmail.com

Cik Jajika said...

Siti..awak dah masuk dalam list pun..hehe =)

fiza said...

Nak kad raya. Dah lama tak dpt kad raya.

afizahrahman@gmail.com

Cik Jajika said...

Dah email... =)

Mardihah said...

Saya pun nak kad raya!!
madiey98@gmail.com

\\ Izzah // said...

kabby_putihi12@yahoo.com
naknak !!

Cik Jajika said...

Dah email...

p/s: sila reply email secepat yang mungkin ye. Siapa bg details dulu, jaz akan pos kat dia dulu k... sekarang yang confirm (kad dah masuk sampul) dah 9 orang..tinggal 6 kad sahaja lagi... cepat cepat.... ^_^

1612f said...

nak jugaakkk haha

angah.hanim@yahoo.com

SaidatulAzwa said...

Nakkkkkkkkk kad raya :)

saidatulazwaa@gmail.com

Nur Faten Hanieza said...

haniezafaten@gmail.com

Cik Jajika said...

Ok...sudah ditutup... ada 13 orang... =)