About Cik Jajika

Assalamualaikum,


Kat sini aku nak berkongsi beberapa perkara mengenai aku. Kalau nak tahu dengan lebih lanjut bolehlah teruskan pembacaan anda ke bawah. Kalau tak nak...tak pe....hehe



Nama blog : Princess of Hemp
Pekerjaan: Macam-macam kerja dah buat. 
Hobi : Have fun!


Aku asal orang Johor so sesiapa yang Johorean bolehlah rajin-rajin follow aku. Aku jenis relax je sebab bagi aku semua orang okay. Kalau nak kawan, kawan elok-elok.


Kalau nak kenal dengan aku, boleh je tanya aku. =)






nota kaki : nice to meet you too ..=)