Wednesday, August 1, 2012

Khasiat Foot Detox & Gold Slimming Patch

Assalamualaikum dan Hi,


Penat..penat.... dalam masa setengah jam ni sudah 3 entri aku hapdate. Jari jemari yang cumilss gemok sudah letih. Kering idea pun ada jugak tapi kena hapdate. Kang kalau lewatkan memang tak hapdatelah gamaknya. 


Benti main Twitter sat dan teruskan menaip...fuhh... *amik nafas sat


Kali ini aku nak share pasal natang ni. Foot Detox. Aku dedulo *dulu penah beli juga. So aku memang tau kebaikannya dan effect dekat badan aku. Well, hari tu balik kampung aku tengok adik aku pi beli banyak-banyak ala tokey kedai nak buat sale gitu. Terkezutt nyahh...kekee


So aku rembat sepam dua. Ini hasilnya...



eeeeeee.....sila geli ye...wekkkk XD


Ini baru sekali. Ada banyak kali lagi aku try pakai dan ternyata memang bagus. Badan rasa ringan dan nak tidur pun senang. Rasa nyaman.....fuuhhhhhh.....


Ada dua jenis yang adik aku beli. Slimming gold dan yang biasa je. Sekarang tinggal Gold Slimming dalam tangan aku. Ada 2 set je lagi. Nak pi tampat kat perut boncet aku ni la..kekee


Kalau korang nak tau, boleh baca info dekat bawah ni. Penat aku pi cilok tadi tau... @_@





KHASIAT PRODUK INI :

1. Membantu dan menyerapkan toksin didalam badan yang menjadi punca bagi segala penyakit.
2. Membantu mengurangkan serta mencegah risiko penyakit berbahaya.
3. Meransang titik akupunktur dan refleksologi.
4. Melancarkan peredaran darah.
5. Membantu menguatkan sistem imunisasi badan.
6. Membantu mendapatkan tidur nyenyak.
7. Menjadikan badan terasa lebih ringan dan selesa.
8. Dan mendorong menjalani hidup yang lebih sihat.








GOLD Detox Foot Patch. 100% Original
Gold Slimming Foot Patch ini adalah dihasilkan berdasarkan pada produk Detox Foot Patch, tetapi ditambah dengan kandungan tambahan yang memberikan kesan tambahan iaitu slimming function. Dengan patch ini, pengguna bukan sahaja akan dapat membuang toksin di dalam badan, tetapi dapat menjadikan badan pemakai lebih anggun dengan adanya fungsi pelangsingan. Ini bermakna toksin dan lemak berlebihan akan dikeluarkan melalui penggunaan Gold Slimming Foot Patch ini.



BAHAN-BAHAN UTAMA GOLD SLIMMING PATCH:

1. BLACK HAW – help to digest
2. FOLIUM SENNAE – help healing constipation
3. RHEUM OFFICINALE BAILL – cooling blood, help removing internal moisture,help to digest
4. MANGNOLIA OFFICINALIS – help to digest, help healing constipation
5. SODIUM SULFATE, ANHYDROUS – help healing constipation
6. COPTIS CHINENSIS – help to digest, help healing constipation and detoxing

FUNGSI UTAMA :
1,Detoksifikasiuntukkecantikan,,meningkatkanmetabolisme,meningkatkanfungsikekebalantubuh.

2. Mengurangkan keletihan, menyembuhkan sembelit, bau mulut,dan fenomena distensiperut.

3. Menghilangkan kotoran dalaman badan, 
membersihkan darah, meningkatkanpigmentasi, menghilangkan jerawat,bau badan, bau kaki;
4. Mengurangkan tekanan pada sendi

5, sel diaktifkan untuk menyalinkan kulit yang sihat, anti-penuaan;

6, Menyeimbangkan , tekanan darah, gula darah dan secara berperingkat untukkembali normal.









nota kaki : demi kesihatan kekurusan badan

3 comments:

ain vanilla said...

benda ni , selain dari kaki kita boleh letak dekat mana ek kak ??

1612f said...

mahal tak? cambest je. haha

Cik Jajika said...

Ain: Kalau jenis detox biasa, better tampal dekat kaki sebab dekat kaki tu ada tampat reflexsologi.. Kalau gold slimming boleh tmpal dekat tmpt yang kita target or dekat kaki. Terpulang. Jnji b4 pakai kita minum air banyak2... Pakai min 4jam- max 8jam.. Pape boleh google..



FIda-xmahal pun..lgpun ini adik aku yang beli... Boleh google blog yang ada jual or dkt fb.. =))