Wednesday, August 1, 2012

Dugaan Ramadhan | Entri Bergambar

Assalamualaikum dan Hi,


Korang ingat tak hari itu aku ada cerita aku balik kampung dalam entri Feeling Indah Bulan Ramadhan .. So aku nak sambung sikitlah sebab bila tengok dalam tepon cabuk aku, masih ada lagi gambar berkaitan yang tak dihapdate... Kira dah berkepam dalam tepon baru nak masukkan.. boleh ke? kekeke


Disebabkan kelaparan walaupun si singa *akulah singa tu ini sudah membaham makanan hampir 4 kali sehari, waktu sampai ke TBS masih lagi kelaparan. Amboi.. Patut perut makin ke depan... -_-"


So kita dapat membaham Tutti Frutti jela. Diet sikit. Memula pergi Subway tapi roti dia sold out. Perghh... nak mengamuk tau rasa. Walhal ramai lagi yang beratur time tu kan.. hehe





Incik Tutti Frutti yang lazat ini memang dapat buat aku relax. Ada 3 perisa aku pilih. Vanilla, Chocolate dan latest flavor adalah Red Velvet. Color memang cantik tapi Red Velvet tu masam. Seyes rasa menyesal amik kau. Nak pulang balik tak boleh sebab dah bayar. -_-"


Harga RM7-RM8 macam tu. Tak hengat. Yela, mana nak hengat dah berkurun makan baru nak hapdate kan. hehe... Next time boleh try campuran yang sebegini rupa sebab aku suka makan dengan marshmallow. Selalunya memang aku menci nak letak natang tu. Kali ini best pulak rasanya. Boleh pi beli lagi la.. Yay!


Hah, jangan korang terkezut tengok gambar kat bawah ini. Sila perhatikan betul-betul. Ianya bukanlah tempat mengesat kaki tau. Walaupun bulu-bulunya lembut dan enak sekali namun ianya adalah seekor kucing yang terdampar selepas waktu berbuka konon feeling penat puasa walhal makan 5x sehari. @_@








Itu saja aku nak share. Kalau nak amik pic kucing gemok ni amiklah. Tak kisah. Malas nak buat copyright. Janji jangan buat mandrem sudah...kekeke... Papai!








nota kaki: comel si gemok. tunggu raya baru dapat jumpa lagi...

6 comments:

Pka Rahim said...

dadap nya tutti frutti tuuu.. febret pka ;))

Cik Jajika said...

Omnomnom...jemput makan..kekeke

mizzura said...

adoiii..mengapa tunjuk tutti frutti..mengapa..mengapa..?? hehe (meroyan plak)

Cik Jajika said...

Omnomnom...nak share betapa sedapnya Tutti Frutti ni..kekeke

Hidayah Bach said...

satu lagi gambar blogger dengan TF .
akak tak pernah berkesempatan lagi cuba..(dgr kiri kanan org kata mahal)
hehe..

Cik Jajika said...

Macam ni kak. Ianya bergantung pada orang. Kalau duk area yang mahal macam KL ni harga RM8 tu dah kira biasa. Dulu saya kat kg memang rasa mahal.

Lagi 1, bergntung apa yang akk pilih sebelum timbang. Sebab dia kira ikut timbang. Kalau akk duk pilih tambahan tu pelbagai memang berat. so kena pndai main berat dia k.. =))