Monday, May 20, 2013

Ayam Panggang Dengan Pemanggang Ajaib!!

Assalamualaikum dan Hi,


Bila baca tajuk di atas sila baca sambil bayangkan deruman drum.... huhu.. Confirm suspen je kan? Well, memang lama aku tak menulis info terkini. Selalu hanya akan update dalam Instagram or Fb jek. @_@


Kali ini aku nak share dengan korang mengenai pemanggang ajaib. Wahh.. Sungguh ajaib kan bunyinya. Nak tengok rupanya? Jeng jeng jeng.....




Ajaib tak??? Ermm.. i know. Takk kan..??? Hehe.. Tak apa. Jangan korang tanya aku asal usul nama or detail sebab aku pun tak tahu. Budak rumah aku yang beli dan aku tolong pakai.


Do you know that it is super ohsem? Seyes la... Masak ayam panggang cepat je masak. Nyummy...


Ini hasilnya....jeng jeng jeng..




Hehe.. Super ohsem tau... next project will be Ayam Panggang Madu.... Nyummmyyyy!!! hehehe =)




Ok papai!!!







1 comment:

Syamimi Alias said...

mymy pun ada pemanggang ajaib dekat rumah . macam2 boleh masak dalam tu :)