Sunday, January 20, 2013

Mad + Frustrated

Assalamualaikum and Hi,


A very good evening everyone. Hope all of you doing well because this evening just like a big smash to myself. Yeah, I knew that quite a long time I didn't write here and it just not right to talk about bad things. Bla bla bla.... Please for one second, just read and understand me. 


Sorry peeps. I guess that I'm quite rough in this entry right? Okay, macam ni. Hari ini memang buat aku stress. Just a simple problems tapi buat aku rasa macam aku sorang-sorang je dalam dunia ni. Well, in reality I'm not. 


Family should help each other. Bf pun sama. Should do the same thing kan? Tapi hampeh... Seriously aku kadang-kadang rasa terlalu hampa kenapa dua orang ni wujud dalam hidup aku. Astargfirullah al azim....


Seriouly I'm totally disappointed. Menyesal pun ada. So sekarang my condition totally mad and frustrated. Yes I am!


Bila aku marah dan kecewa terlampau, aku akan automatik sedih. Aku tak tahu kenapa but this is me. The real me. So, just nak cakap hari ini memang aku terasa hampa. Aku marah sampai meremang bulu roma aku. Tahap cipan dah ni.... arggghhhhh


Tu je nak cakap. ~~~~~

5 comments:

IeZwa RazK said...

Maybe diorang busy. think positive. Eh sama lah saya bila marah pun akn sedih jugak tmbh2 bila kita 'ter'marah org yg tersayang. Kadang2 kita tak de niat pun nk mrh. tapi nk buat mcm mna dh perasaan mcm tu. kan3 hihi

Cik Jajika said...

Thanks dear.. =)

Fara Fiza said...

Salam... jemput join giveaway saya d http://www.rararoo.blogspot.com/2013/02/fabuloous-giveaway.html
dan menangi barangan korean Cosmetic seperti The Face Shop, Etude House dan Tony Moly :)

Mymy Mushie said...

http://mymymushie.blogspot.com/2013/02/mega-exclusive-giveaway.html

Mymy Mushie said...

Jom Join .. semua hadiah gempak !

http://mymymushie.blogspot.com/2013/02/giveaway.html