Wednesday, May 23, 2012

Giveaway Tak Hebat? Macam Mana?

Assalamualaikum dan Hi,


Memang keliru dan pelik kenapa tak ramai yang suka hadiah free? Bukan susah cuma tulis atau pendek kata 'copy paste' sahaja. 


Ya, itu yang berlaku. Tak ramai yang berminat dengan GA aku kali ini. Kali pertama dan kurang sambutan. Mungkin kerana hadiah kurang menarik? Mungkin.




Tak mengapa, siapa yang sertai mempunyai peluang lebih tinggi. Minggu depan merupakan tarikh tutup GA. Hari ini hanya 2 orang peserta sahaja. Jadi, semoga berjaya kepada yang berminat. Yang tak minat, tak mengapa. Mungkin ini rezeki yang sertai. Menang dengan mudah!












nota kaki: terkilan!

4 comments:

amercorner.blogspot.com said...

haha merungut nampak?
dulu Am pun mcm tu.. xde orang nak join. nak tahu kenapa ? Sebab kita tak promote.
Promote je dalam 20 blog untuk join ..

Kalau boleh terjah senarai peserta giveaway orang lain dan ajak dorang join confirm mahu punya .

Amer nak join boleh ? :D

Cik Jajika said...

Itu lah..Mungkin salah saya..hehehe


Nak join? Boleh je...No hal..=)

amercorner.blogspot.com said...

saye ade buat giveaway first2 buat dulu..
perghh memang takde orang join and then Am pun malu2 nak invite orang join .. last2 tutup je ga tu..

haha sekarang ni x malu la nak invite ... :D dorang pun suka juga join ga ni . cuma dorang tak tahu kewujudan ga kita :D

salam kenal :D

Cik Jajika said...

hhaa...yeke? dari hari tu dah promote. Macam tu jugak.

Tapi hari ni dah ramai join!! Haha..
Alhamdulillah...


Salam kenal..=)