Thursday, May 31, 2012

GA Cik Jajika Senang Je Will End Soon!!!

Assalamualaikum and Hi,


Untuk pengetahuan korang semua, Giveaway yang aku anjurkan ni akan berakhir tak lama lagi. Bila? Serius tak tahu ker? Cuba tengok banting kat bawah ni...



Ye korang. 31 Mei 2012. Iaitu hari ini!!! Cepat-cepat.. Jangan terlambat. Aku akan tutup GA ini pada pukul 12.30 okay. Baik korang cepat kalau nak dapatkan hadiah hebat dari aku.


Sebelum itu, aku nak terangkan beberapa perkara di dalam ' GA Cik Jajika Senang Je' ini. Untuk sesiapa yang join, korang mesti tahu yang GA aku ni memang senang sangatlah kan berbanding yang lain. Cuma korang kena post 1 entri yang mempunyai banting GA (seperti di atas), salin semula senarai hadiah, paling penting backlink dan tak lupa bagitahu aku kat ruangan komen link url enrti korang tu. 

Ya, percayalah!! Itu sahaja dan korang dah layak nak join GA aku. Tak payah follow aku pun tak apa. Den tak kisoh pon. Hehe. Mana korang nak dapat GA senang macam ni? Susah tau. 


Ala, aku bukan nak riak or berlagak cuma tengah promote ni hah. Sekarang, senarai terkini peserta GA aku dah 94 orang dalam masa 2 minggu je. Alhamdulillah. Tapi kalau sampai 100 pun ok juga. Ada beberapa jam sahaja lagi kan. So harap sesiapa yang tiba-tiba rasa nak join, cepat-cepat tekan gambar banting tu ye. Tak rugi tau. Dah niat aku baik nak bagi kat korang hadiah-hadiah tu.


Hah, cakap pasal hadiah yang aku nak bagi tu, Mesti korang pelik sikit kan? Tak pernah-pernah boleh pilih tapi aku bagi berset bagai kat korang. Yela, aku tahu tak semua yang suka benda yang sama. So, aku buatlah 3 set hadiah yang korang boleh pilih. Ini supaya korang senang nak pilih ikut citarasa. Kalau ditengok balik pun, lelaki pun boleh join. Tak adalah terhad untuk blogger perempuan je kan? Betul tak? =)


Aku rasa pemenang melalui RANDOM.ORG akan dipilih lebih kurang 2 orang dan seorang pemenang melalui TOP REFERRAL. *bergantung pada keadaan ye... Thanks!!!











nota kaki : jeng jeng jeng...tak sabar nak tahu siapa yang bakal menjadi pemenang!!hehe




4 comments:

::CIK LYNN:: said...

sapa la yg btuah tu...huhu

Cik Jajika said...

Cik Lynn : hehe.. tunggu... Pemenang akan diumum pada 4 jun 2012 nie tau.. =)

sueLeira said...

xsaba nak taw nie kak :)

SaidatulAzwa said...

Terima kasihh :) tak sabar-sabar nak tahu sapa yang bertuah tuu :)