Monday, April 9, 2012

Go Cameron!!!

Assalamualaikum,


Trip ke Cameron ini sudah hampir seminggu berlalu tetapi aku baru je nak upload dan kongsi story mory pengalaman aku. Trip ringkas 2 hari 1 malam ke Cameron Highland memang best. First trip dengan rakan-rakan sekerja. Rasa macam tak puas je..hehe


Aku rasa lebih baik you all tengok gambar je ye sebab kalau nak cerita memang tak habis la..hehe...


Pon..pon...bas sekolah untuk ke Boh Tea Farm



Bergaya la tuu..sibuk dok kacau budak-budak amik gambar..ahhaa



Aku kaya..!!!!! *perasan!!haha


Tetiba rasa cute je..hahaa


Besar giler..!!! *rasa macam kurus pulak aku ni..ehhe



Kasi cantum semua...


Gambar di'penyek'kan dan di'gemuk'kan...ahhaa


Banyak kenangan yang aku perolehi sepanjang trip ini. Dapat kenal dengan lebih rapat rakan sekerja yang lain dan juga having fun together. Aku jugak perasan kebanyakan gambar aku nampak kurus je. Pandai pilih baju memang la kan...hahaha....


Aku juga turut membawa rakan serumahku ke sana. Yang lenlain next time aku ajak ye. Gilir-gilir sebab tak mampu nak bawak semua orang sekaligus... hehe..=)




nota kaki: planning for next trip...

5 comments:

JaZz RainS said...

ko rase2 la kalo buah besar tu tetibe jatuh atas ko, ko pensan x?

Princess^of^Hemp said...

klau jatuh, aku bwk balik makan. rezeki jatuh dari 'LANGIT'..hahaha

faha said...

ini pemulisan trip dgn perasaan kurus ke hahhaha. tak paham aku.

Princess^of^Hemp said...

Sebenarnya...... ye...mmg pun..hahahhaa

JaZz RainS said...

tp .. buah itu agak menakotkan juga. buatnye betol2 jatuh, mau koma.