Friday, July 29, 2011

Shawl Satin Batch 01

Assalamualaikum,

Siapa yang suka shawl satin? Jaz nak bagi harga murah dekat korang ni. Tak nak jual mahal-mahal la kan sebab Jaz pun suka barang yang cantik but murah. So ini just teaser. Jaz tunjuk 1 jenis warna je dulu. Siapa suka??? =)



Cantik tak perempuan ni? Jangan marah bagi sesiapa yang kenal beliau ni k sebab Jaz bukan cilok or saja-saja nak guna pic ni k. Jaz dah inform and dah mendapat kebenaran pun ye. Hehe.. Harga yang Jaz akan open mungkin jauh dari murah dari kebanyakan harga di pasaran. Limited ni tau. Siapa rasa-rasa dah berminat dengan warna ni (Baby blue) boleh cepat-cepat inform dekat Jaz k...=)

2 comments:

EZAN IDMA said...

wah dh berbisnes ye skrg

Princess^of^Hemp said...

haha...sbnarnye mmg pun buat kecik2..tp sejak prac nie, busy...tuu nak start balik..=)