Tuesday, October 13, 2009

Hari yang menyakitkan hati

Hari ni start r keje aku jadi ketua batch aku.

Tp hari ni gak, aku sedih.

Aku sedih sebab kata-kata dieorang yang menyakitkan hati aku.

Bukan aku yang nak.

Aku pun terpaksa gak.

Tapi kenapa aku yang dipersalahkan??

Setakat bayar duit note sikit pun tak nak.

Kalau tak nak, jangan r belajar g..

Kalau nak memberontak pun, pergi r marah orang yang berkenaan.

Jangan marah aku.

Kalau aku kaya, aku dah support dah note dieorang tu semua.

Tolong lah paham...



Tapi lepas aku tengok gambar mimi, sejuk hati aku..

Ni lah picture die..

hehe..

Cute..

No comments: