Thursday, June 11, 2015

Vegetarian Food di Medifood, Subang Jaya

Assalamualaikum semua,


Ehem ehem.. This time tak mahu cerita betapa berhabuknya aku punya laman sesawang ni ye. haha. Well, kali ini simple post on our lunch menu.


Disebabkan tak ada idea lagi nak makan kat mana, so one of hakak opis ni mencadangkan nearby dengan opis ni saja. Ada satu kedai Vegetarian.


Hah, mula la tu mencebik, tarik muka bila cerita pasal vege food kan kan? Sabar dik non. Hakak tak abis cerita lagi ni. Kang bebel banyak, kau orang lari terus tak mai blog hakak ni pula. hahah


Okey, setakat ni, alhamdulillah makanan dia memang sedap okey. Serius. Tak muak langsung. Disebabkan lapar, hakak order set lunch, Set lunch dia 1 nasi, 4 lauk.


Taraaaaaa





Mau menangis gua cakap lu. Nampak macam biasa je kan. Tapi silalah percaya tahap kesedapan dia. Tak macam vege food langsung yang macam korang cuba masak dekat rumah tu yeeee. Berharga RM 9. 40 (termasuk tax).




 Ini pula air epal juice yang hakak opis aku order. Cantik dan sangat style tapi sorry to say yang ini agak kurang sikit. Bukan kurang apa, kurang air dia la.. hahahahaha.. Tak puas tekak hakak ni panas-panas minum air cenonet je kot.. hahaha.. Nasib baik aku tak order air. Just plain water yang free je. Hah, lupa pula. Untuk makluman korang, air ini berharga RM 8.++ okey.. Agak mahal bagi aku.. 


Sekian berita makan-makan hari ni,





No comments: