Tuesday, June 19, 2012

Perubahan Oleh Nuffnang

Assalamualaikum dan Hi,


"Kabare?", "Waras"... Ceh, saja je Jazz nak speaking omputih jawa sikit..ceh.... Bukan nak menunjuk. Jazz pun tak pandailah ngomong Jawa kalau slang sesikit ala-ala manja comels bolehlah. kehkehkeh


Semalam ingatkan Jazz punya lappy tenonet tu yang rosak, rupanya memang betullah. Incik Nuffnang sudah mula berubah hati! Takkk..bukan bukan. Sila betulkan sangkaan buruk korang. Incik ensem tu cuma berubah menjadi lagi ensem lorr.... Tak percaya?? Ce tengok rupa incik Nuffnang yang telah menjadi lagi ensem...



Sorrylah korang semua sebab Jazz tak adalah simpan gambar incik Nuffnang sebelum ni. Dulu kiteorang memang dah janji tak nak simpan gambar masing-masing sebab takut kecewa... cewahhh... *tampar muka lelaju


Kali ini incik Nuffnang hantar burung merpati putih yang cute nak inform Jazz bahawa dia tak rela lagi nak tunjukkan berapa kali dia sayang Jazz.. haha. So, incik ini cuma tunjukkan jumlah unik kasih sayang dia je. Paham tak korang? kehkehkeh


Selain itu, ada juga beberapa bahagian yang incik Nuffnang sudah bagi kilat sama itu pencuci seba boleh Boom *ada ke pencuci jenama ni? kehkehkeh




Anyway, incik Nuffnang kini bertambah ensem kuasa 978787623x la.. Seyes ni. *blinking mata gaya comels







2 comments:

Cik Amal said...

wahh !!
untung lah !
=)

Cik Jajika said...

Cik Amal: Apakah yang untung?? Hehe