Friday, June 15, 2012

Jason Mraz's Tour Is A Four Letter Word Concert


Assalamualaikum dan Hi,




Siapa yang tak mengenali penyanyi berkaliber ini? Jason Mraz adalah one of my feve artist tau. Jangan main-main dengan kebolehan dan bakat semulajadi yang ada dalam diri beliau.


Macam aku, dulu memang aku suka lagu dia cuma aku tak tahu tajuk dia. Korang pernah dengar tak lagu yang MV dia nak bank in duit guna tabung pink vavi dia? Haha. Lagu itu aku suka sebab aku tengok dia kelakar dengan patung tu. Kalau tak silap tajuk lagu tu You and I Both kot. tah ler...hehe


Kali ini berita baik buat para peminat beliau ye. paling di tunggu-tunggu. Tour incik Jason Mraz yang dinamakan "Tour Is A Four Letter Word" Concert yang akan berlangsung di Stadium Merdeka pada 19 Jun 2012! Weyh...dah nak tiba masanya.


Korang suka tiket free tak?? Kalau aku cakap itu tiket VVIP, korang suka tak? Confirm melompat bagai nak runtuh bangunan 20 tingkat kan? hehe... Cuba korang baca statement di bawah ni untuk korang lebih faham apa yang korang kena buat.


Here’s a Four Letter Word you’ll love.

The man who brought you hit songs like “I’m Yours” and “I Won’t Give Up” is coming to town!


Simply download your favourite Call Me Tones from now till 14th June 2012 and you could win 2 VVIP tickets worth RM345 each to Jason Mraz’s Tour is a Four Letter Word concert in Stadium Merdeka on 19th June.



If the concert is not enough to satiate your thirst for Jason Mraz, purchase your favourite Call Me Tones via Kolony and stand a chance to grab limited edition merchandise autographed by the man himself!




atau tekan sini...!!


Best kan?  So, apa lagi??? Rebutlah peluang yang ada didepan mata ni weyh...!!!






2 comments:

faha said...

oh saya pun suka jason mraz haha

Cik Jajika said...

iskh cik faha ni..semua nak sama.. hahaha