Thursday, May 17, 2012

Giveaway!! Yeah!!

Assalamualaikum,


*sticky post*

Aku terfikir nak buat GA bulan ini atau bulan depan. Masih terfikir-fikir tarikh yang bersesuaian. Jadi aku nak minta pendapat sesiapa yang rasa nak join. Kalau tak ada orang komen pun tak apa. =)


Aku akan buat simple GA which terkandung beberapa perkara:

1) Senang je. Tak payah jawab soalan or pape. 

2) Buat entry dengan SATU header picture, apa-apa sahaja untuk menggambarkan blog aku ni. Contoh korang boleh letak picture burung ke, bola ke dan paling penting backlink ke blog aku. Dalam entry tu korang terangkanlah sebab kenapa guna picture tu ye.

3) Pemenang akan dipilih berdasarkan entry yang korang buat tu ye. Jadi jangan lupa komen balik dekat aku untuk aku review entry korang tu ye ye ye... =)

4) Hadiah GA mungkin untuk 1-3 orang pemenang. Nanti aku confirm balik k. Jenis hadiah pun akan aku confirmkan. 


So, korang rasa okay tak? Lagi satu nak bagitahu yang aku tak kisah berapa ramai yang join. Kalau seorang je pun yang join, pun tak pe. Untunglah orang tu sebab dapat GA senang-senang je. Aku mungkin akan beri hadiah GA dalam bentuk set. So korang boleh pilih set mana korang nak. Ini sebab tak ramai yang mempunyai citarasa yang sama. Betul kan?


Apa lagi? Tinggalkan komen kalau korang rasa idea GA aku ni ok dan cambest je. Mari-mari tolong aku fikir. Tak rugi pun. Mungkin korang pun boleh menang kan? =)
















nota kaki: yeah...free gift!

2 comments:

yanieyeap said...

idea menarik 2!saye sokong..agak2 bile boleg start??hehe

Cik Jajika said...

Tq...masih berfikir tarikh yg sesuai..huhu. Mungkin minggu depan akan start. GA on going selama 2 minggu. SO awal Jun dah boleh distribute hadiah untuk pemenang. =)


Papepun akan di update nanti. Nanti join la ye.. =)