Friday, August 5, 2011

Glemer ke?

Assalamualaikum,

Pernah tak korang rasa macam kita ni glemer? Tapi boleh jadi jugak sebenarnya benda tuu just khayalan which kita biasanya panggil 'PERASAN'? Serius aku nak tahu lah juga kan sebab kadang-kadang aku sendiri PERASAN aku glemer giler (poyo je). Haha

Penting ke jadi glemer? Best tak? Kalau best kenapa orang yang glemer biasanya ada je orang tak suka? OGH (Oh Giler Hebat). Memang tuu dah tahap glemer cipan lah kan. Haha

Okay, well aku sebenarnya tak de motif punn merapu kat atas tuu. Aku sebenarnya nak cerita pasal mentega yang tengah ngetopp sekarang ni. Tahu tak? Tak kan tak tahu. Dia punyer rasa OGH larh kan. Siapa tak rasa masyallah ruginyer. Haha.. Ce teka ce teka. Cepat lah *gedik pulak!haha.

Korang nak tengok tak mentega yang tengah ngetop sekarang nie? Kalau tengok korang kena beli k untuk support industri mentega. Bila masak gerenti sedap sampai heaven. Cepat-cepat skroll ke bawah....








Jeng jeng.. Berdebar tak? haha.. *kena lempang ompat poloh kali baru tahu*
































Bawah lagi la..cepat sikit..Hahhaa (suspen lagi)



















Taraaaaaa........



Mentega kegemaran ramai nie. Masak buat kueh raya memang sodap gilo lah kan. hehe.. Super Delicous tuuu..=D

Korang janganlah nak percaya woo apa aku cakap. Aku tahu ramai kott yang dah tahu berita pasal mentega ni yang DIKATAKAN TIDAK HALAL which tak kompem lagi la kan (setahu aku). Tapi bila benda macam ni dah diragui, lebih baik kita menghindar.

Yang aku musykil sekarang ni, kenapa lah sekarang baru nak cek? Ke orang tukang cop pengesahan halal Australia tuu yang baru sedar. Tah ler. Oden pun tak tahu. Nak makan pun susah la sekarang ni.

Jom la kita diet. Tanam ubi belakang rumah then makan je. Sodap gak tuu lagi-lagi waktu bulan ramadhan nie. Nyummy..hahaha *nafsu orang tak pose macam ni lah..

2 comments:

EZAN IDMA said...

kes mknn tak halal lagi eh.

Princess^of^Hemp said...

aah...isu hot and cold nie..