Tuesday, July 3, 2012

Tayangan Perdana The Amazing Spider-Man

Assalamualaikum dan Hi,




Minggu ini agak sibuk so masa nak mengupdate blog agak kurang. maap maap. hihi. Semalam pergi tengok pratonton citer Spiderman yang aku duk habaq minggu lepas. Eh, la...tak ingat. Yang entri Invitation of Nuffnang Premier Screening of The Amazing Spider-Man tuu la... 




Perghh...aku nak bagitau yang memang best lah... Siapa lagi yang pergi semalam. Tayangan perdana di TGV Sunway Pyramid. Memang ramai. Aku pun duk dekat seat baris C kott...sakit pingggang dan leher. Naik teleng kepala Nyahhh..hihi *geleng kepala kunun comels


Five Film Facts the amazing Spider man


Nak aku review tak movie nie? Belum kuar lagi kat panggung wayang. jeng jeng jeng... Nanti kalau aku ada masa sikit, aku buat review k... Daa.... *cepat cepat kuarkan tangan dan jaring sambil melekat dekat dinding ala Spider-man







Nota kaki : citer spider-man paling best!

4 comments:

peaqour said...

Saya tengok di One Utama...

Cik Jajika said...

Owh...Dekat OU. Under apa ye?

Kesuma Angsana said...

mesti best citer ni !

Cik Jajika said...

Ye kak..memang best...boleh tengok ulasan saya...hehe