Tuesday, June 5, 2012

Giveaway By TMCorp at Twitter!!!!

Assalamualaikum dan Hi,


Sejak dua menjak kebelakangan ni aku rasa macam dimurahkan rezeki. Alhamdulillah. Rezeki murah ertinya perlu banyak bersyukur. So, baru-baru ni ada join giveaway dengan Telekom Malaysia @TMCorp dekat Twitter


Untung sesangat sebab dua kali berturut-turut dapat hadiah dari incik TM yang best. First hadiah paling aku suka sesangat. Nak tau apa dia? Meh tengok bawah...




Datang 1 sampul pagi isnin. Yela, kan hari Jumaat aku cuti sebab ada event dekat Genting. So agak suprise tapi sebenarnya dah dapat agak dah apa isi dia. Dengan gelojoh, terus cari gunting dan cekidout apa isi dia...jeng jeng jeng *bajetnebes..haha




Wahh...tiket yang aku menang tuu dah dapat la.. Happy sungguh. Dapat pula dekat Signature, Garden. Memang hebat TM ni. Thanks la bebanyak. Tapi tiket ini boleh redeem di Times Square juga. Bagi aku, baik aku pergi ke Gardens je. Lagi best. kehkehkeh..




Bila bukak je sampul hitam tu terus nampak macam banyak gila isi dia. Haha. Ada 2 keping tiket yang valid sampai September 2012, kad ucapan tahniah dan paling cute dapat button ! love TMCorp. Hehe.. Memang happy la aku rasa.




Meh aku zoom in bagi korang nampak sikit apa dia tulis. Sesiapa yang ada Twitter, boleh follow TM dulu dan tunggu hari Jumaat untuk join giveaway. Kalau tak follow tapi korang menang giveaway tu, tak guna juga sebab korang akan terbatal dari dapat hadiah tu. 


Petang tu pula bila tengah berdiskusi dengan supervisor aku, datang pula 1 lagi bungkusan. Wah.. yang ini lagilah aku tau apa. Memang aku tunggu dah lama dia sampai. Dari TM juga. My friend and I berebut nak hadiah ni tau. Hahaha




Bungkusan misteri....jeng jeng jeng...




Tengok ucapan tahniah dulu k. Hehe. Sama je ucapan dia dengan yang mula-mula tu. Tak ada beza pun.




Yang ini dapat baju Panthera Jersey atau Tigris Team Malaysia!! Hahahha *silagelakkuat-kuat. Serius aku memang dah lama tunggu baju ni. Nak beli memang tak lah kan. So bila dapat free, sayang nak bukak plastik dia. Baju dia tersangatlah lembut dan sedap tau. Dalam plastik tu pun dapat 2 biji button. So sekarang total Button aku ada 3 biji! Hahhaha


Kalau korang nak rasa dapat hadiah free yang memang best, apa lagi? Jom join Giveaway dengan TM. Tak rugi... yeah yeah yeah...!! Tak sabar nak tunggu hari Jumaat ni. Nak menang lagi!! hehe




nota kaki : senyum sampai telinga..kehkehkeh




2 comments:

Bobo said...

bestnye, dahlah dpat tiket wyg, dpt tshirt plak tu.. rezeki kan..alhamdulillah :)

Cik Jajika said...

Haha...alhamdulillah..rezeki.. nanti semua pun boleh cuba juga. =)