Monday, June 18, 2012

Cun Tak Header Baru Blog?

Assalamualaikum dan Hi,




Apa pendapat korang dekat blog comels ni? Okey tak header yang Jaji edit? Please please buat muka comel korang tuu. 


Fyi, Jaji buat sendiri menggunakan kemahiran cetek Jaji *palmface dalam dunia IT ni. Korang rasa teruk takk?? Meh..lai lai sila tinggalkan pendapat korang untuk pembaharuan masa akan datang. Cewahh... ayat nak hebatlah Cik Jajika ni. hehe


Yela, Jaji tak ada software hebat-hebat malas download, tak reti nak guna benda-benda hebat blur dalam IT dan Jaji guna tahap maksima tahap ke-kretif-an *sesuka reka perkataan sendiri yang lahir semula jadi. kehkehkeh *hidung kembang kempis 180 k/m sejam


Sila komen untuk pembaharuan. Lupa lak si nyanyuk *Jaji la..bukan korang nak bagitahu. Jaji buat ni semua pakai word, paint dan tak lupa atok Google. So, hasilnya pun tak adalah vavavooom. hehe... Apa lagi? Tolonglah Jaji dengan kasi pinjam pandangan genius tahap dewa korang. Boleh kan kan kan? Tak eloklah nak kedeks kedekut dengan Jaji yang baik hati jahat nates, comels huduh dan rajin pemalas gila. hehe...


Hah, kalau korang nak Jaji share tutorial macam mana Jaji buat header guna cara paling senang di alam semesta ni pun boleh. Bagitahulah..tak susah pun..hehe








nota kaki : macam pelik pulak bila ditenung lelama...pink sangat ker?? haha

2 comments:

faha said...

saya tak paham, penggunaan budak pegang anak patung tu mewakili sape sbnrnye hahahaha

Cik Jajika said...

kureng asam ini amoi. haha. itu mewakili saya la. tak igt ker rambut gorgeous saya tu?? kehkehkeh...