Friday, May 25, 2012

Mengorat Depan Ayah!

Assalamualaikum,


Hari ni buat entri banyak-banyak sikit sebab weekend sah-sah aku membongkang kat rumah kan? Yela, hari cuti katakan. Memang aku tak ada masa nak update bagailah. Time kerja ni dapatlah sambil-sambil menaip *pura-pura sibuk buat kerja ...hahaha


Tajuk entri memang nak best kan? Tak boleh nak bagi yang biasa-biasa je pulak. Sengaja nak havoc! Haha. Yela, kalau tajuk tak best ada ke korang nak baca? Tak kan? So faham-faham sendiri la taktik hebat aku ni. Hahaha *berpura kembang hidung


Time ini berlaku minggu ini. Kalau tak silap aku dalam hari Selasa rasanya. Tengah aku tunggu si dia ambil aku kat LRT, ada pulak yang meng-usha atau orang kata duk mengorat aku! Kalau korang kena, agaknya bengang tak? Eleh, tak payah nak cakap 'Ye' sangat lah. Mesti suka kan kan kan? Hehe


Aku pun mestilah suka. Jangan salah faham ye sebab bukan niat aku nak menduakan sesiapa atau sengaja mencipta sebarang kontroversi. Korang tahu tak yang ngorat atau usha aku tu tersangatlah comel! Serius! Rasa macam nak main cubit-cubit pipi je *sekeh kang!! Ngada! haha


Kalau tak percaya, tengok bawah ni. Siapakah yang mengorat aku tu....jeng jeng jeng....*saja bagi suspen



Dalam kereta tu. Sengaja tak nak toleh!


Tu dia!! Comel tau!!! hehe


*jangan lupa join 'GA Cik Jajika Senang Je'...












nota kaki: kan best kalau kena usha tetiap hari oleh pengusha macam ni..hehe


4 comments:

mayangsayang said...

TAU TAK PE .. SURE KEMALASAN MELANDA... KIUTNYER BUDAK TU

Cik Jajika said...

haha... budak tuu memang meng-usha! hahaha

Atiqah Wadiah said...

hehe~igtkan spe usha td..hikhik

Cik Jajika said...

hehehhe