Thursday, September 29, 2011

Duet oH Duet

Assalamualaikum,

Maap sebab dah lama tak singgah kat blog cabuk aku nie. Walaupun aku sedar berapa kerat je yang sudi singgah and baca tapi tak mengapa. Okey lah tuu..


Hari ni mood tak berapa ok sangat. Agak mood tapi still ok lagi la. Bila aku moody or rasa macam tak best je mesti nak makan. Tak tahu kenapa. Haha. Dah la aku puasa arini. Sabar~~~


Alhamdulillah rezeki bulan ni bagi aku ok. Insyallah ari sabtu or ahad ni aku akan jaga booth untuk booth pengantin di Wangsa Walk, Wangsa Maju. Jemputlah datang ye. Hehe


Semalam juga ada akak ofis tegur sebab aku tak buat kerja and main game je. Sorry and thanks akak sebab tegur. Kalau tak mesti aku akan melarat nanti.


So sekarang ni kira macam process pemulihan diri. So berpuasa agar diri ini kuat. Hehe.

2 comments:

fhmk-- said...

main game kat tmpt keje hahahaahahah kan dah kantoi XDDDD

selamat memulihkan diri
fighting jazz!

Princess^of^Hemp said...

hahaha..biasa la...org kje opis..haha