Monday, June 6, 2011

JOM TUKAR SUKA SAMA SUKA LINK BLOG dan linkkan ke blog ini ..

Nak join?...klik kat gambar ni or kat sini...hehe


Caranya mudah saja.. Setiap blog yang ingin join ni , perlu ada satu BLOG LIST yang baru ( bagi pengguna blogspot , sila add widget > blog list ) ...atau boleh je guna bloglist yang lama .. terpulang ..

Kemudian ,sila pilih blog dari SENARAI BLOG yang akan dinaikkan nanti .. Dan tinggalkan komen di blog mereka dengan mengatakan bahawa SAYA BERMINAT MENUKAR LINK BERSAMA ANDA ...

Jika ada respon nanti dari blogger tersebut , maka masukkanlah link blog tersebut ke dalam blog list di blog anda .. Mudah kan ? Kira tukar suka sama suka laa..

Selamat berjaya...

*credittolindarahim-ummyaisy