Wednesday, May 11, 2011

HaloOoO!!

Assalamualaikum..

Maap maap sebab lambat update entry hari ni. hehehe.. Sangat-sangat tak berkesempatan sebab baca and skodeng blog orang je tadi. hahaha... Semalam aku ada baca entry Cik Epal pasal minah yang marah-marah perempuan pakai tudung ala-ala urban style.

Aku baca and aku paham apa maksud dia. Thanks sebab nak tekankan betapa pentingnya pemakaian tudung yang seeloknya walaupun penggunaan ayat yang kau guna memang kasar sehingga boleh menjatuhkan maruah semua kaum wanita kan kan..hehe.. Aku ada survey-survey gak sape-sape yang agak-agak macam terasa and rasa kurang senang dengan 'PUJIAN' kau tu..huhu.. Aku still okey and terima je. Aku kan cool..hahahaha...

Sapa-sapa yang nak baca and rasa nak marah minah nie, meh tengok kat belog die nie... Semoga apa yang baik kita jadikan ikhtibar. Yang buruk kita saling nasihat menasihati okay (ayat poyo giler kan??hahahaha)...

Korang yang baca jangan pikir aku support giler minah nie. Kan aku baru je bagitahu yang aku nie cool..sebab tu aku relax..Hhahahah... Nak marah-marah pun tak guna sebab bukan 100% die cakap tu salah...Ada gak yang betulnya. Cuma cara gadis nie nak sampaikan moral value die tu tak kena... Papehal, aku tak masuk campur k...heheh...Peace..=)

2 comments:

EZAN IDMA said...

hahaha. tahpape tah

Princess^of^Hemp said...

Hehe..
biasa r..die nk buffering die naik kott...hehe