Friday, March 15, 2013

Swing Mood

Assalamualaikum dan Hi,


Feel good lately? Well, I'm just fine. Being so emotional and sometimes blur. Confuse and don't know anything. Bukan apa, macam-macam perasaan sekarang. 


Yang penting aku nak go on dan lupakan yang lama. Yang baru sudah ada tapi rasa macam perlu cari yang lain. Buat spare. huhu...


Yup I know tak ada siapa nak dekat I but it's okay jek. Kita follow je apa kita nak buat. rasa macam nak enjoy je. Kan kita muda lagi. Malas nak pikir seyes-seyes ni semua..huhu....


Biar dalam hati menangis tapi kat luar orang tengok kita enjoy. Ok je kan? huhu @_@




Missed my cat!!!! huhuhuhuhu.......

4 comments:

Kesuma Angsana said...

KA pulak takut sikit kat kucing2 ni hehehe

Nadiah Ashikin said...

comelnya kucing tu..... :)

AiSyA LiEzA said...

suka kucen... hehehe... rmai lagi y syg kita ^_^ hek3.. be strong :)

cik orange jingga said...

comel nyer cing dia :0