Wednesday, June 6, 2012

Pemenang Giveaway 'GA Cik Jajika Senang Je'!!!

Assalamualaikum dan Hi,

*sticky post sampai rabu sahaja*

Tahniah...tahniah buat pemenang yang telah diundi secara rambang oleh incik RANDOM.ORG!! yeah.. yeah... mesti tak sabar kan? hehe. Jom kita tengok siapa yang kena... Jeng jeng jeng...




Tahniah buat pemenang pertama kita iaitu..... no....




Tahniah juga kepada pemenang kita yang kedua iaitu..... no...........................


Alhamdulillah... memang rezeki kamu berdua lah ye... Kepada mereka yang disebut di atas, sila tuntut set hadiah korang secepat yang mungkin ye. Kalau sampai hari rabu, masih tiada khabar berita..faham-faham la ye... incik RANDOM.ORG akan beroperasi semula time tu.. hehehe...









nota kaki: skodeng GA orang lain pula... 

12 comments:

gee azie said...

tahniah pada pemenang...

gee azie said...

tahniah pada pemenang...

::CIK LYNN:: said...

thniah...rezeki diorg...=)

Lina Kah said...

Congrat winner :D

cik fafa said...

wahh..tq..cikfafa menang..=)

cik fafa said...

atr detail kt sini or ktne?

teruja sgt..!
cikfafa pilih set..

Set A: Sehelai tudung satin / bawal plain (warna rambang) + topup RM10

Cik Jajika said...

Cik fafa, boleh email tak?

jaz_firstlove@yahoo.com.my

faha said...

e'eh menang haha terimakasih la cik jazz haha terharu saya xD nanti saya email ye :D

Cik Jajika said...

Hehe... Tahniah... Cik Fafa & Faridah sila email saya asap ye... hehe

Bobo said...

tahniah kpd pemenang :)

Kesuma Angsana said...

tahniad pd yg menag... nnti cik jajika wat lagi GA ye , hihihi

Cik Jajika said...

Insyallah.. =)