Tuesday, November 29, 2011

Contest! Mari Like!!

Assalamualaikum,


Hah, good news. Aku baru je join contest from BUDU DAN BELACAN. So mintak korang tolong like comment aku. Tuu pun kalau sudi nak bagi aku menang. Tak sudi tak apa. It's okay. hehe..



So sebab kena tulis cerita or pape dari perkataan diberi, aku pun tibai je. Tapi semua ini hanya rekaan semat-mata. Tak ada niat nak menghina or menghentam sesiapa. Harap maklum ya.


Berikut perkataan yang diberi. Tak perlu ikut susunan ye.


1. MENUNGGANG

2. GUNTING

3. PINGGAN

4. POKOK

5. KAKI



********


Ketika Perlawanan Sukan SEU:


Baddrol: Wey Apex, kau tangkap la bola betul-betul. Macam main tangkap PINGGAN bini kau baling je.


Apex : Relax la Bad, kau ingat bola tuu besar macam POKOK terbang ker? Aku tahu la macam mana nak handle. Chill bro.


Baddrol: Haha..Kalau macam tu baik kau tengok team Garuda sepak bola macam mana. Serius hebat.


Apex : Ala, setakat Garuda. Macam MENUNGGANG Garuda je. Kacang beb. Hahaha


Baddrol: Tak apa, nanti aku tolong GUNTING sayap dia. Senang sikit nak kasi handle..haha


Apex : Leklu. Aku punya KAKI boleh kasi settle pe. Sekali sepak je pun K.O. tau. Bukan sebarang kaki tapi kaki harimau. haha


*sekadar rekaan semata-mata.


princessofhemp.blogspot.com




nota kaki: harap menang..=)

2 comments:

fhmk-- said...

haha xabis-abis ngan bola, masuk contest pun nak cite pasal bola haha. ni nak tolong like kat page sueannajoe la eh?

p/s: baiknye aku hahaha

Princess^of^Hemp said...

hahaha..pengaruh...


tolong like pe salahnya..=)