Thursday, November 18, 2010

Geramnyer!!!

Tak tahu kenapa. Kalau aku cerita ni mesti sape2 yang bace rase tak elok but aku geram giler dengan sorang umat Allah ni. Die ni customer aku. Dah lah nak bayar lambat. Dah bayar macam2 karenah. Bengang giler.

Start bile die hantar msg tanya boleh antar barang die bile. Aku dah jawab minggu depan paz 2 mula la..duk antar msg je. Dah la aku tak de kredit time tu..Malas betullah. Memang lah customer kita kena layan elok2. Tapi kalau dah sehari dekat 5-6 kali msg tak fed-up lak. Belum kira yang dekat Facebook punya lagi. Aiyoo....

Kena pula time baju yang die nak tu tak de. Kecoh la pula. Aku memang nak pulang balik duit je sebab tak tahan aku nak layan die. Tapi nak buat macam mane, dah bos aku lambat bayar balik duit die. Maybe bos aku ada hal kot. Tu yang die tak online tu. Bile time ni, tahu pula cakap nak duit tu secepat mungkin. Bayar dah la lambat, duit nak cepat. Geram betul. Ingat aku ni patung ker? Geram giler.

Last2 die mintak no bos aku tu. Terus aku bagi. Sebab aku malas nak ckp dengan perempuan kerek macam tu. Mesti korang tanya kenapa aku kategorikan die tu perempuan kerek kan? Meh aku listkan sebab2 nyer:

1. Bile msg nk speaking je. Cakap Malay pun xnk
2. Asyik msg 2-3 kali even aku tak balas
3. Takde adab bile nak cakap dengan aku. Nama je melayu, islam tp cakap dengan aku 'Hello'
4. Tengok gaya je pun aku dah tak suka
5. Suke hati aku lah nak benci sesiapa...hahahhaha

1 comment:

JazZ RaInS CaKeS OrDer "N" DeLiVeRy said...

hahaha...ade je sama kes dgn aku. tnye kek mcm³ bagai nk rak, belakang banyak songeh. mmg aku bo layan la. selambe je aku ckp, ape kate akak beli je kt kedai.