Wednesday, June 13, 2012

Tiz Zaqyah Layan Buruk Remy Ishak



Menurut tulisan Remy Ishak melalui akaun Twitter, beliau telah masuk ke hospital tengah hari tadi akibat demam panas yang agak teruk. Maklumlah sekarang ini Remy sibuk dengan promosi filem Jiwa Taiko sehingga tiada masa nak berehat.


Selalunya disaat sedang sakit, ubat yang paling mujarab ialah belaian ataupun berhatian dari kekasih hati. Tapi kesian bagi pelakon pujaan ramai Remy Ishak.



Remy telah mengadu kepada peminatnya di Twitter. Tiz Zaqyah di’katakan melayan beliau seperti sampah hari ini.

“Masuk hospital, demam panas. Call girlfriend tetapi dapat layanan macam sampah. Nasib badan,” Remy Ishak menulis tengah malam tadi sebagai pembuka cerita.

Remy Ishak menulis sebenarnya beliau sudah lama bersabar dengan karenah teman wanita beliau itu & harapan beliau untuk mendapat kata kata semangat & perhatian di’balas hampa oleh Tiz Zaqyah dengan alasan penat.

Setelah lama bermain teka-teki dan memberi berbagai alasan bahawa hubungan mereka masih kuat, adakah ini tanda yang sebenarnya hubungan percintaan mereka sudah retak menunggu belah sahaja? Sudah berakhir hubungan mereka???




sumber : sini 







7 comments:

Kesuma Angsana said...

klu dah retis ni mmg macam2

Cik Jajika said...

ala, biasala..macam kita orang biasa pun bergaduh sikit-sikit. tapi dah mereka ni artis. semua pun jadi bualan.. =)

NasZ said...

xpe la. bukan kawin lagi pun. cari je isteri yang betul2 sesuai dan memahami. yang betul2 hargai diri kita.

From,

Nasz

MOHD NASER.COM

En. Admin said...

Salam perkenalan. Blog saya masih baru lagi. Harap dapat support blog saya dgn jd follower dan klik like blog saya. Saya dah follow blog ni =)

http://apelak.blogspot.com/2012/06/mari-jadi-jiran-blog-saya.html

Cik Jajika said...

Nasz : ala, biasalah gaduh2 ni..hehe..


eh admin : ok..no probs.. =)

nadia arrumaisha said...

adat kehidupan.....biase laaaa

Cik Jajika said...

betul tu...biasalah..