Monday, May 28, 2012

Wardina Saffiya Terima Panggilan Lucah

Assalamualaikum,


Kadang kala kalau diperhati sejak kebelakangan ini, ramai pula yang macam dah kurang kewarasan akalnya. Kalau niat nak bergurau sekalipun, beragak la. Tak perlu melampaui batas sesama manusia.


Ini yang berlaku kepada artis malaysia, Wardina Saffiya. Kalau korang nak baca dengan lebih lanjut, boleh baca di bawah ye.

Kasihan WardinaKUALA LUMPUR: “Saya rasa nak cari dia, kalau boleh nak kenal dan tahu dia anak siapa,” kata Wardina Saffiyah Fadlullah Wilmot, 32, mengulas mengenai panggilan berunsur lucah dan mengaibkan yang diterimanya daripada seorang lelaki tidak dikenali, pagi semalam.


Personaliti televisyen itu yang masih trauma dengan panggilan berunsur lucah itu mendakwa terkilan dengan sikap lelaki terbabit yang dipercayai dilakukan seorang lelaki tempatan dan beragama Islam.
“Saya ada anak. Saya pernah rasa melahirkan anak dan pasti sangat sedih apabila anak sudah besar jadi seperti itu (melakukan gangguan seksual).


“Malah, saya simpati dengan dia kerana bersikap sedemikian. Saya pasti dia seorang Muslim, kenapa perlu melakukan perbuatan mengaibkan dan sukar untuk saya luahkan,” katanya ketika dihubungi Harian Metro, semalam.

Menceritakan bagaimana kejadian itu berlaku, Wardina memberitahu beliau menerima dua panggilan daripada nombor sama ketika dia berada di rumahnya di Taman Bukit Utama, Bukit Antarabangsa, di sini.

sumber: sini 

nota kaki: entah pape la orang sekarang

No comments: