Friday, November 25, 2011

Agenda Minggu Ini

Assalamualaikum,


Selaku pengerusi blog yang serabut ini, aku nak bagi tahu yang minggu ini aku mempunyai agenda yang sangat-sangat pack. Kemungkinan untuk aku terlepas menyaksikan perlawanan Malaysia vs Bahrain adalah sangat tinggi sampai aku rasa nak lari laju laju. Motif??


Yes, amat aku sesali dan aku juga berbelah bagi. Well, harapan la nak tengok live kat stadium. So sad but still kena rasional. Aku sokong Malaysia dari hati jela nanti. *kesat air mata*


Berbalik pada tujuan entry ni, aku nak bagitahu yang aku memang akan sibuk sehingga hari isnin. Serius aku cakap.


1. Aku akan menghadiri perkahwinan aku. Opss..bukan la.. Perkahwinan akak sepupu kawan ku. Paham tak? So sebab saja- saja nak ikut dan tak nak duduk rumah sorang-sorang (ada momok).


2. Sebab Mak Ros (mak kawan aku) and nenek (kawan aku jugak) telah bertanya dan mengajak aku untuk stay di rumah mereka.


3. Aku tak rasa nak balik kampung. Mungkin Krismas balik la kot.


Oleh demikian, aku sangat-sangat busy dengan persiapan kawin orang lain. Isnin pula baru balik dan masih ada perancangan lain. Mungkinkah aku akan terlantar kepenatan? Dunno. Hope not. Selasa still kena kerja. ermm


Berhubung perkara di atas, adalah dimaklumkan bahawa aku BUSY. Tuu je nak cakap. Hahhahaa.. *masihsedihtakdapattengokbola. Harap sesiapa akan buka bola malam ahad. Nak tengok...=))

No comments: