Wednesday, December 9, 2009

Hari Di Hari Lahirku Yang ke 19

Aku bersyukur aku dapat hidup sampai sekarang
Aku bersyukur sebab aku dapat rasai udara disekelling aku lagi
Aku berterima kasih atas apa yang aku dapat
Aku juga redha atas apa yang berlaku

Pagi 8.12.2009 pada pukul 12.10 a.m.
Dieorang buat kejutan pada aku
Ada bufday party
Budak umah Aiman, Ekin and Ley datang
Party tu dieorang wat kat umah tingkat atas
Aiman yang rancang
So sweet
Thanks sangat-sangat kat die
Hehehehe
Sayang die
Picture pagi tu tak ada pada aku lagi
So aku tak dapatlah nak upload kat post nie
Tapi nanti aku try bluetooth k
Malam sebelum party tu
Aiman bawak aku gi jalan-jalan
Kiteorang pusing 1 Tasik Titiwangsa
Aku pun pelik gak tengok die malam tu
Macam ada yang tak kena
Patutlah die beria-ia nak ajak kuar malam tu
Rupanya die ada plan something
Hehehe
Die pun tak bagi aku tengok hp die
Sampai aku pun pelik
Nape die nie(tapi aku pun dah agak dah die nie semacam)
Mase ondaway balik tu
Aku cakap aku lapar
Nak makan
Tapi mase kat kedai tu die rushing semacam
Lagilah aku dah aim
Hahahhaa
Die kata nak naik amik something
Die ajak aku sekali
Tapi mase naik tu aku nampak cahaya lilin dari pintu bilik dari tingkap bilik hujung
Kek yang Aiman beli tu sedap
Die beli kat Tesco Ampang

Pagi tu kiteorang gi kelas
Adalah beberapa orang kawan yang aku call
Ada gak yang sms and wish aku
Tenkiu sangat-sangat bagi yang ingat tu
Tapi berita yang menyedihkan dipagi hari lahirku datang
En. Zakaria or Pak Ya meninggal akibat kemalangan jalan raya
So hampir 1 kolej pergi ke Hospital Serdang or umah allayarham
Balik tu memang penat gak lah
Rasa macam gi kelas je tadi
Kiteorang balik tumpang senior
Aku pun tak tau sape name die
Intan and lis pun tumpang gak(banyak benda yang yang klakar terjadi..hehe)
Hehehe

Aku pun gaduh gak dengan Aiman semalam
Aku rasa banyak hal lah arini
Lagi-lagi time bufday aku nie
Rasa sedih gak mase gaduh dengan die
Sepanjang hari die tak tegur aku
Kiteorang mesej je (Paz die marah-marah bile bateri aku abis and last-last die bagi hp die kat aku)
Malam tu balik-balik je dari umah allayarham(die bawak moto)
Die singgah umah aku
Die mintak maaf sangat-sangat
Lepas die cerita apa yang berlaku
Aku pun faham
Aku tak kisah dah
Cuma janganlah lepaskan kemarahan die kat aku
Sedih aku

For my bufday dinner
Aku ajak Aiman makan kat Old Town, belakang Giant Taman Permata (sorry Ley and Faiq)
Kat sebelah pokok krismas kecik
Aiman kata nie kali pertama die makan kat Old Town
Die kata bley lah
Lain kali nak datang lagi lain kali
Semalam gak die bagi aku cakap dengan adik die
Aku rase malu sangat
Tapi adik die ok gak lah
Hehehe
I will remember our date last night
Paztu kiteorang jalan-jalan gi dataran
Tapi jalan jap je
Sebab kiteorang dah ngantuk sangat-sangat
So kiteorang decide nak balik
Thanks Aiman for everything
Love you so much

2 comments:

jazzeyra said...

wah wah,.. byk tol hg p jln no..

Princess^of^Hemp said...

wah...ciap ada loghat..
hahaha...
kumpul 2 seh...
ko xtau...